Βλέπουμε το μέλλον, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθερότητας, σεβομένοι πάντα την διατροφική μας παράδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H Monolith Greece αποτελεί την μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία προϊόντων διατροφής από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και μέλος του Monolith Gruppe.

Βασικό αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η αντιπροσωπεία και η διανομή ειδών supermarket. Με πλούσιο κατάλογο 2000 κωδικων, 2 σύγχρονες αποθήκες και οργανωμένο σύστημα πωλήσεων εξυπηρετούμε 500 σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης σε όλη την χώρα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, μας καθιστά market leaders στον κλάδο.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αρχή έγινε το 1996 με την ίδρυση της Monolith Greece στη δυτική Θεσσαλονίκη από τους αδερφούς Κεσίδη, Έλληνες παλιννοστούντες ποντιακής καταγωγής.

Το 1997 αποτελεί μία χρονιά – σταθμό για τη Monolith Greece, καθώς γίνεται μέλος του ομίλου Monolith Gruppe, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ομίλου στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων διατροφής από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και η οποία αντιπροσωπεύεται σε 9 χώρες της Ε.Ε. Επιπλέον σημαντικό γεγονός της εταιρίας αποτελεί η επέκταση των δραστηριοτήτων της το 1999 με το άνοιγμα του υποκαταστήματος Αθηνών για τη κάλυψη των αναγκών της Νοτίου Ελλάδος και νήσων. Το 2005, το κατάστημα Θεσσαλονίκης μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Από το 2008 και έπειτα η Monolith Greece αναπτύσσει την δική της αλυσίδα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία “Mix Markt”.

Με πάνω από 2.500 τ.μ. συνολικό εμβαδόν εγκαταστάσεων

 

Οι εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καλύπτουν επιφάνεια 2.500 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα ανταποκρινόμενα σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το πλούσιο κωδικολόγιο 2000 ειδών ψυγείου, ραφιού και κατάψυξης όπως επίσης και ο ιδιόκτητος στόλος αυτοκινήτων αποτελούν πλεονεκτήματα της εταιρίας.

 

H εξειδίκευση και η τεχνογνωσία του καταρτισμένου μας προσωπικού μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε με σταθερότητα και συνέπεια τις ανάγκες του πλούσιου πελατολογίου μας το οποίο περιλαμβάνει σουπερμάρκετ, παντοπωλεία, ho.re.ca και χονδρεμπόρους.

Τα Καταστήματα

Από το ίδρυση τους μέχρι και τώρα η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά στην ανάπτυξη δικού της δικτύου λιανικού εμποριού. Με 20 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια τα Mix Markt εδραιώνουν την θέση τους στον κλάδο των μάρκετ για εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και την Ρωσία.

Η Ιδέα

H συγκεκριμένη ιδέα ξεκίνησε από την ανάγκη να αναβαθμιστεί η εμπειρία του τελικού καταναλωτή μας και για το λόγο αυτό, τα ευρύχωρα νέα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέσα συμβάλλοντας σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Τα Προϊόντα

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να βρει στα ράφια μία πλήρη γκάμα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με επώνυμα Ελληνικά καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Η εταιρία είναι εξ’ ολοκλήρου Ελληνική και τη δεδομένη χρονική στιγμή, απασχολεί στο δυναμικό της καταρτισμένο προσωπικό που ανέρχεται στα 150 άτομα.

Αντιπροσωπείες

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Στόχος μας να απαρτίζουμε την ομάδα μας από ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες. Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μιας τέτοιας ομάδας θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας.