Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η εταιρία Monolith Greece Αφοί Κεσίδη Ο.Ε. η οποία εισήγαγε τα προϊόντα με ονομασία ΖΥΜΑΡΙΚΑ DOMASHNAJA ΜΕ ΑΥΓΟ HOZIAUSKA 500ΓΡ, ΖΥΜ.ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ 500ΓΡ ΜΕ ΑΥΓΟ HOZIAUSKA, ΖΥΜ.ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ ΦΑΡΔΙΑ 500ΓΡ ΜΕ ΑΥΓΟ HOZIAUSKA με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 01/12/2023, 01/01/2024 & 01/02/2024, ανακαλεί/αποσύρει άμεσα το σύνολο των συγκεκριμένων παρτίδων από όλα τα σημεία πώλησης κι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με όλους τους σχετικούς φορείς και άμεσα εμπλεκόμενους, λόγω της ακαταλληλότητας του σύμφωνα με την RASFF.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα να μην καταναλωθούν από μέρους τους. Όποιος καταναλωτής επιθυμεί, μπορεί να επιστρέψει τά προϊόντα στο κατάστημα από το οποίο το προμηθεύτηκε και θα του επιστραφεί το σύνολο της αξίας του προϊόντος.

Λυπούμαστε ότι παρά τους αυστηρούς ελέγχους, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του προβλήματος. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η εταιρία Monolith Greece Αφοί Κεσίδη Ο.Ε. η οποία εισήγαγε το προϊόν με ονομασία “Μπισκότα Anela με γεύση γάλακτος” ρωσικής προέλευσης, σε συσκευασία 250g με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 23/07/2020 το οποίο προμηθευτήκε από την γερμανική εταιρεία “Monolith Mitte GmBH” με αναφερόμενη ημερομηνία διακίνησης 20/12/2019, ανακαλεί/αποσύρει άμεσα το σύνολο της συγκεκριμένης παρτίδας από όλα τα σημεία πώλησης κι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με όλους τους σχετικούς φορείς και άμεσα εμπλεκόμενους όπως προειδοποιήθηκε από τον ΕΦΕΤ, λόγω της ακαταλληλότητας του σύμφωνα με την RASFF. Παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το παραπάνω προϊόν να μην καταναλωθεί από μέρους τους.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “MONOLITH ATHENS” (ΚΕΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ) ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ – ΠΩΛΗΣΗ – ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ 250γρ.”

ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 25/05/2021 ΚΑΙ 15/02/2021
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.


ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ – ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.